torsdag 22 maj 2014

BADHUSPARKEN 2014

Natten mellan 12 och 13 december 2013 drog stormen Ivar fram med en enorm styrka och förorsakade stora skador för många skogsägare inom vårt område.

Badhusparken drabbades också av stormen. Flera stora tallar blåste omkull och hindrar nu framfarten i parken. Det var ytterst nära att en jättetall kunde ha krossat det gamla badhuset. Som tur var nuddade tallen bara den ena kortväggen och endast mindre skador uppstod på huset. En annan tall ramlade rätt emot den plats där flotten med Per Nirsa står vid strandkanten för vinterförvaring. Änglavakt måste vi haft även där, endast toppen av tallen ligger mot installationen. Även en del övriga installationer har drabbats av stormen. Förhoppningsvis kommer alla träd som nu ligger i vägen att vara borta inom kort.

Söndagen den 22 juni blir det "Nyinvigning" men det är ju absolut inget som hindrar att vi redan nu ställer ut nya installationer.

Många installationer kommer att finnas kvar. En del kommer dock att plockas bort på grund av att de har blivit väldigt "slitna" av väder och vind med åren.

Sätt nu genast igång med att tänka ut nån ny "Skapelse"!

En installation kan ju vara och se ut på så många olika sätt, ingenting är "Rätt eller Fel". Exempel: rolig, klurig, vitsig, allvarsam, eftertänksam, vacker, ful, liten, stor etc etc !
Låt fantasin bara flöda!

Hör av dej till mej så fort du har något på gång så fixar jag skyltar mm.

Sylvia Brändfors, sylvia.brandfors@telia.com
070 - 628 18 63 eller 063 - 12 89 97